Warning: Creating default object from empty value in /var/www/anneshaender.dk/public_html/wp-content/themes/Melos_Pro/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvem er jeg? – Annes hænder

Jeg hedder Anne.

Jeg er uddannet pædagog for mange år siden og har primært arbejdet med anbragte børn. Først som pædagog og afdelingsleder på et opholdssted, så som tilsynsførende konsulent for kommunen og pt. som pædagogisk konsulent på et privat opholdssted. Jeg har forskellige efteruddannelser, bl.a. indenfor systemisk / narrativ samtaleterapi og neuro psykologi og neuro pædagogik.

I oktober 2017 afsluttede jeg min uddannelse indenfor zoneterapi, akupressur og EFT og siden har jeg taget kurser i akupunktur og cupping terapi.

Jeg tilbyder derfor behandlinger med zoneterapi, cupping, akupressur, akupunktur, samtaleterapi og EFT til alle aldre. Som en del af min uddannelse blev jeg certificeret Tryk og Glad behandler ved Katrine Birk, hvorfor jeg også tilbyder workshops og råd og vejledning til hjemmebehandling.

Min interesse for disse behandlingsformer voksede, da jeg fik min datter. Hun er født for tidligt og med forskellige udfordringer og vi har begge haft stor og positiv effekt af forskellige former for behandling. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at hjælpe andre og glæder mig til at se dig / jer.